הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קציצות בטטה וקינואה ללא גלוטן

מתכון קציצות

קציצות בטטה טעימות שלא תצליחו להפסיק להכין!

קציצות נדירות בקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים.

מתכון קציצות
צילום: בטי דרעי
מתכון קציצות
צילום: בטי דרעי
מתכון קציצות
צילום: בטי דרעי
מתכון קציצות

קציצות בטטה וקינואה ללא גלוטן

הדפסה
שילוב טעמים מרשים במיוחד.
Servings 30 קציצות
של: בטי דרעי

ציוד

  • מחבת לטיגון / תבנית אפייה
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 3 בטטות
  • 2 כוסות קינואה לבנה ואדומה
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 1 בצל קצוץ
  • ½ כוס קמח חומוס
  • ½ כוס שיבולת שועל ללא גלוטן
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • כמון מעט

שלבי הכנה

  • להרתיח 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים בסיר עם מים וטיפה מלח עד שמתרכך.
  • לסנן מכל הנוזלים ולמעוך בעזרת מזלג.
  • בסיר נוסף להרתיח 2 כוסות קינואה לבנה ואדומה עם מים עד כיסוי עד שכל המים מצטמצמים.
  • בקערה לערבב את הבטטה המעוכה והקינואה, צרור פטרוזיליה קצוצה, צרור כוסברה קצוצה, ביצה, בצל קצוץ, חצי כוס קמח חומוס, חצי כוס שיבולת שועל ללא גלוטן, מעט מלח, פלפל שחור, וטיפונת כמון.
  • לטגן במחבת רחבה משני הצדדים עד להשחמה.

הערות וטיפים

יש אפשרות גם לאפות. יוצא אליפות!
מתכון קציצות
צילום: בטי דרעי

מקור: קציצות בטטה וקינואה מתכון מאת: בטי דרעי

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף האינסטגרם שלה.