הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

קיש גבינות ללא גלוטן קל ופשוט

מתכון קיש גבינות ללא גלוטן

מאפי גבינות וירקות קלילות, טעימות ונהדרות לכל ארוחה!

עם שכבת בצק פריך מעולה ונטולת גלוטן.

מתכון קיש גבינות ללא גלוטן
צילום: דקלה אלהרר
מתכון קיש גבינות ללא גלוטן

קיש גבינות ללא גלוטן קל ופשוט

הדפסה
עשוי מבצק פריך נפלא
של: דקלה אלהרר

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • תבנית פאי

מרכיבים

לבצק:

  • ½1 כוס קמח רגיל או קמח תמי רב תכליתי נטול גלוטן
  • 2 חלמונים
  • 70-100 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס חלב

למילוי:

  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת 1 חבילה
  • 1 גביע גבינת סקי 5% 250 גרם
  • 1 ביצה
  • 2 חלבונים שהשארנו בצד קודם
  • 7 עגבניות שרי חתוכות לחצי או עגבנייה חתוכה לפרוסות

שלבי הכנה

  • נערבב את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד.
  • ניקח את הבצק ובאמצעות האצבעות נמרח את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.
  • נפזר שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת (בערך 50-60 גרם).
  • ניקח קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו, ביצה אחת וגבינת סקי.
  • נערבב טוב טוב ושמים כשכבה שניה, מעליה נניח את כל הגבינה שנותרה, ונפזר את פרוסות העגבניות / שרי איך שאוהבים.
  • נאפה על 180 מעלות טורבו, 35 דקות או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דקות.
מתכון קיש גבינות ללא גלוטן

מקור: דקלה אלהרר

מוזמנים לעקוב גם בדף מאמי’ז קיטשן | מאמי’ז קיטשן – הקבוצה