קבלו בתשואות מתכון לקישואים בתנור – קטנים, שזופים ופריכים.
מושלמים כתוספת נהדרת לכל ארוחה, וכמנה ראשונה מרשימה.
קישואים בתנור עסיסיים ופריכים
ביס חלומי בהכנה קלה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4-5 קישואים שטופים היטב פורסים לפרוסות עם קליפתם
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- פפריקה אדומה מתוקה
- פלפל שחור
- ½ כוס פירורי לחם
- קצת פחות מחצי כוס גבינה צהובה מגוררת על פומפייה אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם…
שלבי הכנה
- להכניס את הקישואים בקערה ומעסים אותם היטב בשמן ובתבלינים.
- בקערה נוספת לערבב את פירורי הלחם והגבינה.
- לטבול כל פרוסה משני הצדדים ומניחים בתוך תבנית על גבי נייר אפייה.
- לאפות על 180 מעלות עד להזהבה.
הערות וטיפים
אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם.
מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה