מתכון להכנת קינוח פרווה חיתוכיות שוקולד קוקוס טבעוניות.
קערה אחת ו-5 דקות הכנה – וקיבלתם קינוח מהמם של חיתוכיות שוקולד קוקוס.
קינוח פרווה חיתוכיות שוקולד קוקוס טבעוניות
במרקם עשיר ורך של קוקוס אקזוטי
ציוד
- תבנית בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לשכבת הקוקוס:
- 2 כוסות קוקוס טבעי
- 1 כוס קמח שקדים
- ¼ כוס מייפל טבעי
- 1 כף חמאת קוקוס או שמן קוקוס
- ⅔ כוס נוזל קוקוס
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- ⅓ כוס נוזל קוקוס
לקישוט:
- ⅓ כוס שקדים לא קלויים
שלבי הכנה
- נעביר לקערה את כל החומרים של שכבת הבסיס ונלוש היטב עם הידיים עד קבלת בצק אחיד.
- נשטח את שכבת הבסיס בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ונעביר להקפאה לשעה.
- לאחר שעה נמיס בפולסים קצרים במיקרו את שכבת הציפוי ונערבב היטב עד לקבלת קרם חלק.
- נשפוך את הקרם מעל שכבת הבסיס. נקשט בשקדים טריים ונכניס שוב למקפיא.
- כעבור שעה נחלץ את החטיף מהתבנית ונחתוך לריבועים קטנים.
מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
מה תחליף לשמן קוקוס ונוזל קוקוס.
אין לי.
לא משתמשת בחומרים אלו