מתכון של קינואה מדוגמת שיוצאת אחד־אחד! תוספת מושלמת לכל מנה עיקרית, מרק ואפילו בתור מנה בפני עצמה!
אז קבלו מתכון קל ומהיר להכנה שיותר לא תשאלו איך מכינים. מתכון קינואה בתיבול כורכום, שכיף לאכול לבד או עם כל מנה או סלט שתבחרו.
קינואה מבושלת אחד אחד
ציוד
- כוס מדידה חד פעמית חמה
- סיר
מרכיבים
- 2 כוסות קינואה מבוררת ושטופה
- 3 כוסות מים רותחים
- 1 כף בצל מטוגן
- 2 כפיות מלח
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 4 כפות שמן
שלבי הכנה
- נטגן את הבצל עם השמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים במשך 3-4 דקות.
- נוסיף את התבלינים והמים הרותחים ונערבב היטב.
- נכסה את הסיר ומבשלים במשך 25 דקות בחום הכי נמוך.
- נכבה את הגז, ממתינים לקירור במשך 15 דקות ורק אז לפתוח את הסיר.
- אחרי רבע שעה נסיר את המכסה ונערבב.
מקור: נועם זיגדון
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
להשאיר תגובה