קבלו מתכון של עוגת גבינה בחושה מדהימה, שתפנק את כל המשפחה ותתבל את אווירת השגרה בהנאה ובחיוכים!
מתכון של עוגת גבינה אפויה בחושה וטעימה שמכינים בקלות, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים! פשוט נטו פינוק!
קוביות עוגת גבינה בחושה
ציוד
- תבנית פיירקס מלבנית / חד פעמית בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 6 ביצים גודל: L
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 חבילה שמנת מתוקה להקצפה 250 מ”ל
- 1 חפיסת שוקולד לבן 100 גרם
- 3 חבילות גבינה לבנה 5/9 אחוז 750 גרם
- 4 כפות פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
שלבי הכנה
- מחממים תנור על 150 מעלות אפיה.
- מחממים את השמנת עם השוקולד לכמה דקות מניחים בצד.
- טורפים ידני את הביצים עם מעט מלח.
- מוסיפים את כל המצרכים כולל השמנת והשוקולד וטורפים היטב.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- אופים אפייה רגילה (לא טורבו) לשעה וחצי על חום נמוך 150 מעלות
- אחרי האפיה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לצינון מלא.
- מכניסים למקרר להתיצבות.
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: “במטבח עם פרח”
הכנתי בסיר פלא…???? עוגה טעימה ומוצלחת…
יצאה מתוקה מידי. מה המינימום סוכר שניתן לשים ועדיין תהיה יציבה?
היי חופית,
את יכולה בכיף להוריד לחצי כוס סוכר או אפילו רבע כוס.
בהצלחה 🙂
שמנת מתוקה צריך להקצפה לפני
היי,
את השמנת מערבבים עם השוקולד, לא צריך להקציף.
בהצלחה!!