תכירו את הצ'יפס הכי שווה שאפשר לזלול בלי סוף.
פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר האפויות עד לקריספיות מושלמת.
צ'יפס תפוחי עץ בריא ללא טיגון
צ'יפס הכי ממכר שתאכלו!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- תפוחים כמה שאוהבים
- קינמון לפי הטעם
- סוכר לפי הטעם
שלבי הכנה
- נחתוך את התפוחים לטבעות דקות, אבל לא יותר מדי.
- נפזר מעל קינמון ואפשר גם לפזר סוכר (או סוכר חום). כמויות לפי הטעם.
- נכניס לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה בכל צד.
- נכבה לאחר שעתיים ולא נפתח את דלת התנור למשך 40 דקות לפחות.
- נוציא כשמרגישים שהכל יבש כמו שצריך.
- נשמור בשקיות זיפ (כמו אלו של איקאה).
מקור: צ'יפס תפוחי עץ – Vgnbites
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @vgnbites_ | בדף הפייסבוק: Vgnbites
להשאיר תגובה