קבלו מתכון מיוחד של צ’יפס עגול שטובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
צ’יפס מנופח בדיוק כמו בפלאפליות, אוורירי ממכר וטעים.

צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות
מתכון מטריף של צ’יפס מתנפח קריספי
ציוד
- סיר בישול
- סיר טיגון
מרכיבים
- 3 תפוחי אדמה אדומים גדולים פרוסים דק בעובי פחות מחצי סנטימטר
- 1 ביצה
- ½ כוס קמח תופח
- ½ כוס מי סודה או בירה
- ½ כפית אבקת אפיה
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
- להרתיח 5 דקות את תפוחי האדמה הפרוסים במים רותחים. לסנן.
- לערבב את כל מרכיבי הציפוי לבלילה (כמו מרקם של טחינה).
- להשרות 5 דקות את תפוחי האדמה בבלילה.
- לטגן בשמן עמוק כל פעם 6-7 פרוסות . ברגע שנפוח נוציא על נייר סופג.

מקור: Maya Alfasi
להשאיר תגובה