קבלו מתכון של צ’יפס בתנור שילדים אוהבים ושתמיד מצליח – צ’יפס ביתי טעים מתובל ואפוי שקשה להפסיק לאכול אותו!
מתכון של צ’יפס בתנור שיוצא קריספי וטעים ביותר. מנת הצד המושלמת לכל ארוחה, במיוחד לשבתות ולחגים!
צ’יפס בתנור משגע וקריספי ביותר
מתכון של צ’יפס בתנור שיוצא קריספי וטעים ביותר. מנת הצד המושלמת לכל ארוחה, במיוחד לשבתות ולחגים!
ציוד
- תבנית בינונית לתנור
מרכיבים
- 6 תפוחי אדמה
- ¼ כפית כורכום
- 3-5 כפות שמן זית
- ¼ כפית תבלין צ'ילי גרוס
- מלח גס קורט
- פלפל שחור לפי הטעם
שלבי הכנה
- נקלף את ששת התפוחי אדמה ונחתוך אותם לצורת צ’יפס.
- להכניס לסיר אותו נמלא את במים ורבע כפית כורכום.
- נרתיח על הגז, ומרגע הבעבוע לעוד 5 דקות ,להסיר מהגז ולסנן את הנוזלים.
- להעביר את התפו”א לתבנית, נזלף שמן זית, פלפל שחור גרוס, תבלין צ’ילי גרוס ומלח גס.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, מידי פעם נערבב בעדינות.אופים עד לריכוך (בודקים עם סכין).
מקור: אילנית בניזרי
להשאיר תגובה