קבלו מתכון לצ’יפס בטטה מתוקה הכי טעים ומושלם שיש.
הכנה בתנור עם מרקם חלומי וקריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מלטפת מבפנים.
צ’יפס בטטה מתוקה בתנור
התוספת הכי אהובה שאפשר להכין
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 3 בטטה מתוקה
- ¼ כוס שמן זית
- 3 כפות קורנפלור
- מלח פלפל
- 1 כף פפריקה
שלבי הכנה
- נקלף את הבטטה ונחתוך לצורת צ’יפס.
- לקערה נוסיף את השמן זית, קורנפלור, מלח, פלפל, ופפריקה, ונערבב עד לאיחוד.
- נשפוך את התערובת על הבטטה ונערבב.
- נכניס לאפייה בתנור עד השחמה יפה.
מקור: צ’יפס בטטה מתוקה בתנור – ליאת גולן
להשאיר תגובה