קבלו מתכון של צ’יפס בטטה בתנור קריספי בטירוף ורך ונימוח מבפנים, עם טעם מושלם שמשודרג בעשבי תיבול והמון תיבולים.
מעדן מענג ומרקם חלומי שפשוט אף אחד לא יאמין שהכנתם את זה בתנור. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
צ’יפס בטטה בתנור עם עשבי תיבול
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4 בטטות
- מעט שמן זית
- מלח גרוס
- פלפל שחור גרוס
- עשבי תיבול
שלבי הכנה
- נחתוך את הבטטות לרצועות דקות.
- נשרה את הבטטות החתוכות בתוך קערה עם מים קרים שעה!
- נסנן היטב ונייבש.
- נתבל במעט שמן זית, ונוסיף מלח גרוס, פלפל שחור גרוס ועשבי תיבול, ונערבב היטב.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות.
הערות וטיפים
מקור: צ’יפס בטטה – אורטל עמאר
איזה עשבי תיבול מתאימים?
היי קרין,
כמעט כל עשב תיבול יכול להתאים – טימין, אורגנו, רוזמרין, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ועוד!
בתיאבון ושבת שלום 🙂