הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות

מתכון פתיתים אדומים

קבלו מתכון של פתיתים אדומים – החלטתי לשדרג את מנת הפתיתים, שתצא טעימה כמו מנה שכוללת קטשופ, רק בריאה יותר.

בפעם הראשונה שהכנתי, פשוט לא האמנתי איך הסיר התחסל בדקות! אפילו אני אכלתי מנה גדושה!

מתכון פתיתים אדומים

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות

הדפסה
קבלו מתכון של פתיתים אדומים – טעימה כמו מנה שכוללת קטשופ, רק בריאה יותר.
של: טל דובנבוים

ציוד

  • סיר בישול

מרכיבים

  • 1 בצל
  • ½1 כוס פתיתים
  • ½1 כוסות מים על כל כוס פתיתים
  • שום כמה שרוצים, באבקה או שיניים כתושות
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל
  • 1 כף סוכר חום מומלץ לא לוותר על זה

שלבי הכנה

  • נטגן בצל עד שהוא מקורמל קצת.
  • נוסיף את הפתיתים ונטגן אותם עם הבצל לשתי דקות לפחות.
  • נוסיף את השום, הרסק והתבלינים ונערבב במשך דקה.
  • נוסיף את המים ונביא לרתיחה.
  • נבשל על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • נכבה את האש, נכסה את הסיר ונחכה כמה דקות.
מתכון פתיתים אדומים

מקור: Tal Dubenboim | מוזמנים לעקוב באינסטגרם