מתכון של פשטידת תרד הכי טעימה עם 3 כפות קמח בלבד וללא טיפה אחת של שמן.
זו פשטידת תרד כל כך טעימה ומיוחדת שהיא גם מפוצצת בחלבון וגם עשירה בסיבים.
פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות
עם 3 כפות קמח וללא טיפת שמן.
ציוד
- תבנית עגולה /מלבנית בינונית
מרכיבים
- 1 שקית עלי תרד בייבי
- 2 שיני שום כתושות
- 4 ביצים
- 2 יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון בטעם טבעי 500 גרם
- 1 חפיסת גבינת חמד 5%
- ⅓ כפית אגוז מוסקט
- ½ כפית אבקת בצל טבעית
- ½ כפית מלח
- 3 כפות קמח כוסמין מלא לגרסה נטולת גלוטן – קמח קינואה/כוסמת ירוקה
- 1 כפית אבקת אפיה
שלבי הכנה
- לקצוץ את התרד ונאדה במחבת.
- להוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב עד שהתרד מצטמצם ומאבד נוזלים.
- בקערה נלערבב ביצים, יוגורט וגבינות, את גבינת החמד נפורר גס בידיים או בפומפייה.
- להוסיף את התרד והתבלינים, לערבב, להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב שוב עד לאיחוד.
- להעביר לתבנית עגולה / מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
- לאפות בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה.
- לקרר מעט ולהגיש לצד סלט.
מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה