הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות

מתכון פשטידת תרד

מתכון של פשטידת תרד הכי טעימה עם 3 כפות קמח בלבד וללא טיפה אחת של שמן.

זו פשטידת תרד כל כך טעימה ומיוחדת שהיא גם מפוצצת בחלבון וגם עשירה בסיבים.

מתכון פשטידת תרד
צילום: עידית מרום
מתכון פשטידת תרד

פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות

הדפסה
עם 3 כפות קמח וללא טיפת שמן.
של: עידית מרום

ציוד

  • תבנית עגולה /מלבנית בינונית

מרכיבים

  • 1 שקית עלי תרד בייבי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 ביצים
  • 2 יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון בטעם טבעי 500 גרם
  • 1 חפיסת גבינת חמד 5%
  • כפית אגוז מוסקט
  • ½ כפית אבקת בצל טבעית
  • ½ כפית מלח
  • 3 כפות קמח כוסמין מלא לגרסה נטולת גלוטן – קמח קינואה/כוסמת ירוקה
  • 1 כפית אבקת אפיה

שלבי הכנה

  • לקצוץ את התרד ונאדה במחבת.
  • להוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב עד שהתרד מצטמצם ומאבד נוזלים.
  • בקערה נלערבב ביצים, יוגורט וגבינות, את גבינת החמד נפורר גס בידיים או בפומפייה.
  • להוסיף את התרד והתבלינים, לערבב, להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב שוב עד לאיחוד.
  • להעביר לתבנית עגולה / מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה.
  • לקרר מעט ולהגיש לצד סלט.
מתכון פשטידת תרד
צילום: עידית מרום

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם