פשטידת תירס פרווה קלה וטעימה פשוטה , שקולעת לטעם של כולנו בשילוב מרכיבים שכולם אוהבים!
פשטידה פרווה ממולאת עם תירס, בצל ופטריות מצופה בפירורי לחם בתחתית ובציפוי – פשטידה שבטוח שכל המשפחה תאהב (במיוחד הילדים).
פשטידת תירס ובצל פרווה קלה
ציוד
- תבנית קוטר 24
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 4 ביצים טרופות
- ½ כוס קמח תופח או רגיל + אבקת אפייה
- 1 בצל קטן – קצוץ דק
- 1 קופסת שימורים תירס 550 גרם – מסונן
- חופן פטריות חתוכות
- 1 כף פטרוזיליה יבשה / טרייה
- שמיר מעט קצוץ
- 1 כפית כורכום
- מלח קורט
- פלפל שחור גרוס
- אגוז מוסקט – מעט
- 2 כפות שמן
- פירורי לחם מוזהבים – לציפוי ולתחתית
שלבי הכנה
- נרתיח את התפוחי אדמה ונמעך לפירה.
- נוסיף את הבצל, הפטריות, התירס, הקמח, ואת כל התבלינים.
- בסוף נוסיף את הביצים הטרופות והשמן ונערבב היטב.
- נכין תבנית קוטר 24 ונפזר בתחתית פירורי לחם.
- ניצק את הבלילה (הפירורי לחם סופגים את הנוזלים).
- מעל נפזר שוב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
- נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 עד להזהבה כשעה ורבע.
מקור: אילנית בניזרי. מוזמנים לעקוב בדף מולטי קיצ’ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri
להשאיר תגובה