הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פשטידת פטריות ובצל פרווה לארוחת צהריים מפנקת!

פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל פרווה שגם הילדים יזללו! מתכון קל ומהיר להכנת פשטידה גבוהה, מרשימה ובעיקר עשירה בטעמים וכל ביס עושה חשק לעוד! פשטידה פרווה מושלמת שניתן להגיש בכל ארוחה ובכל זמן ולא תפסיקו לחייך!

פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל פרווה

הדפסה
מתכון קל ומהיר לפשטידת פטריות ובצל גבוהה ועשירה
של: סיון מלול

מרכיבים

  • 2 בצלים סגולים
  • 3 פחיות שימורים של פטריות שמפיניון 290 גרם
  • 4 ביצים L
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות לימון טרי סחוט
  • 1 שן שום כתושה
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4 כפות קמח תפוח אדמה/קמח תופח
  • 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
  • 1 כף גדושה של אבקת מרק בצל
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כף של כמון שטוחה
  • ½ 1 כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית מלח
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • ¼ כוס פירורי לחם זהב

שלבי הכנה

  • מטגנים בצלים קצוצים עד להזהבה.
  • מסננים את פחיות השימורים של פטריות שמפיניון.
  • מוסיפים אותן ל-10 דקות טיגון על אש גבוהה תוך ערבוב.
  • בקערה מערבבים הכל עם שאר החומרים.
  • מניחים נייר אפייה על תבנית מלבנית בינונית ומפזרים בתחתית רבע כוס פירורי לחם זהב, ומעל את הבלילה עם הפטריות.
  • אופים ב־170 מעלות עד להשחמה ותפיחה קלה. בודקים עם קיסם יבש.

הערות וטיפים

*לפשטידת כרובית: אותה הפעולה רק שאת הבצל נטגן לבד ואת פרחי הכרובית נניח על תבנית בצורה מסודרת ומעל את כל התערובת (כרובית של סנפורסט מופשרת שקית אחת)
פשטידת פטריות ובצל
צילום: סיון מלול


מקור: סיון מלול