אם אתם ממהרים ובדיוק צריכים להכין ארוחת צהריים לילדים אל דאגה,
קבלו מתכון של פשטידת פטריות רק ב- 10 דקות הכנה , שהילדים יטרפו אותה!
פשטידת פטריות ב-10 דקות
ארוחת ערב קלילה פשטידת פטריות שילדים אוהבים.
ציוד
- תבנית מלבנית בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 250 גרם גביע קוטג’
- ½ כוס גבינה צהובה מגוררת
- 50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
- 50 גרם גבינת חמד מפוררת
- 2 כפות גבינת שמנת 30%
- 400 גרם קופסת פטריות פרוסות ומסוננת מנוזלים
- 2 כפות קמח או פירורי לחם
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 ביצים
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל-170 מעלות.
- בקערה לטרוף את הביצים.
- לאחר מכן להוסיף לקערה את כל המצרכים ברשימה לפי הסדר
- כשמוסיפים את הקמח לקערה לקפל את הקמח פנימה עד שהגושים נעלמים.
- נשמן תבנית מלבנית , יוצקים לתוכה את הבלילה.
- לאחר מכן להכניס את הפשטידה לתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה.
- להוציא מהתנור ולפני שפורסים צריך לצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר, לכן מחכים כמה דקות (תתאזרו בסבלנות).
- להמתין שיתקרר ולאחר כמה דקות פורסים ומגישים.
מקור: עדה כהן
עדיין משתמשים בפטריות שימורים??
זה לא שנות ה80?
היי אורית,
עניין של טעם והרגל, וכמובן שאפשר להשתמש בפטריות טריות!!
🙂
לגמרי
חחחחח
מה אפשר לשים במקום פטריות? אפשר לעשות אותה ככה רק עם גבינות?
היי עירית,
אפשר לשים כל ירק שאוהבים, ואפשר גם לוותר עליהן.
בהצלחה!!