את הפשטידה הזו בטוח שלא תרצו לפספס – הכירו את הפשטידה המטריפה שתעשה לכם חגיגה מענגת בפה עם ביס מפנק!
אז קבלו מתכון לפשטידת מחמאר או מעקודה משביעה וטעימה ברמות, המתקבלת במרקם רך, עסיסי וחלומי ביותר.
פשטידת מחאמר משביעה וטעימה ברמות
קבלו מתכון לפשטידת מחמאר או מעקודה משביעה וטעימה ברמות, המתקבלת במרקם רך.
ציוד
- סיר ג'חנון קוטר 20
מרכיבים
- 5 תפו"א בינוניים
- 6 ביצים
- קופסת שימורים אפונה וגזר
- בצל קצוץ דק
- חופן פטרוזיליה
- 1 כף קמח תופח כשר לפסח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כף קמח מצה
תבלינים:
- מלח
- פלפל
- פפריקה
- מה שאוהבים
שלבי הכנה
- נרתיח עד לריכוך את התפו"א ומועכים בדומה לפירה.
- נטגן את הבצל ומוסיפים אותו לתפו"א, ואז מוסיפים את כל שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב.
- נשמן סיר ג'חנון עם כרבע כוס שמן, מחממים את הסיר על הגז ואז ליצוק את העיסה.
- נבשל על אש בינונית ללא מכסה למשך 10-15 דקות.
- נחמם תנור וממשיכים לאפות עד שהכל משחים.
- נהפוך לצלחת הגשה לאחר התקררות בסיר.
מקור: פשטידת מחמאר – הילה ליברטי
להשאיר תגובה