פשטידת כרוב משגעת שמכינים בכלום זמן וזוללים עוד בפחות זמן! מתכון קל ומהיר לפשטידה שתמיד גורפת מחמאות ומושלמת לכל ארוחה, גם בתור מנה ראשונה וגם בתור מנה בפני עצמה. כך או כך את המתכון הזה אתם חייבים להכין.
פשטידת כרוב משגעת
מתכון קל ומהיר לפשטידת כרוב מושלמת לכל ארוחה
ציוד
- 1 קערה לערבוב
- 3 תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 1 יחידות כרוב לבן גדול
- 4 יחידות ביצים
- 5 כפות מיונז גדושות, אפשר גם דל שומןמיוקל
- 1 גביע אשל או גיל
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 5 כפות קמח גדושות
- 1 קורט מלח ופלפל לפי העין
שלבי הכנה
- חותכים את הכרוב ל 4 וממשיכים לחתוך כל חלק לרצועות בינוניות. מוסיפים כפית מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
- מערבבים בקערה נפרדת ביצים,מיונז, גיל/אשל ושמנת.
- מוסיפים מלח פלפל לפי העין או הטעם ומערבבים שוב.
- מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים שוב.
- לוקחים את כל התערובת הזו שמים ביחד עם התערובת של הכרוב ומערבבים עד לאיחוד.
- משמנים תבנית ואופים על תנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שהפשטידה משחימה (כ-50 דקות).
מקור: Elinoy Bella Shiloah
להשאיר תגובה