מחפשים ארוחה קלה, בריאה ומשביעה? פשטידת כרובית וברוקולי היא הפתרון המושלם!
מתכון זה קל להכנה ומשתמש במרכיבים פשוטים וזמינים. הפשטידה עשירה בירקות, חלבון וטעם, ומתאימה לכל המשפחה.
פשטידת ברוקולי וכרובית ללא קמח וללא סוכר. מערבבים ה-כל בקערה אחת, אופים קלות.
פשטידת כרובית וברוקולי קלה (ללא גלוטן)
ציוד
- תבנית פאי או תבנית עגולה.
מרכיבים
- 2 גביעי קוטג’ 500 גרם
- 2 כפות גבינה בולגרית מגורדת
- 3-4 כפות גבינה צהובה מגורדת
- 3 ביצים
- 2-3 כפות קמח שקדים
- 1 כוס פרחי ברוקולי שבושלו
- 1 כוס פרחי כרובית שבושלו
- 2-3 כפות בצל יבש
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
שלבי הכנה
- נערבב בקערה 2 גביעי קוטג’, 2 כפות גבינה בולגרית מגורדת, 3-4 כפות גבינה צהובה מגורדת, 3 ביצים, 2-3 כפות קמח שקדים, כוס פרחי ברוקולי שבושלו, כוס פרחי כרובית שבושלו (אני השתמשתי בסנפרוסט), 2-3 כפות בצל יבש, מלח, פלפל שחור.
- נמזוג לתבנית משומנת, מומלץ לפזר מעל שומשום/קצח.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לשעה, עד שמזהיב ומתייצב.
מקור: פשטידת כרובית וברוקולי ללא גלוטן מתכון מאת: dery.kitchen
להשאיר תגובה