פשטידה ללא קמח, ועשירה בירקות מלאי עסיסיות וויטמינים, כמעט בלי שמן, ומלאה בגבינות טובות ורזות.
עם כרובית ובטטות, או לבחירתכם כל ירק אחר שאוהבים, וכמובן, בליווי סלט ירקות עשיר שישלים את הארוחה.
פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- ½ כרובית חתוכה לפרחים קטנים
- 1 בצל
- 4 ביצים
- 3-4 כפות קוטג'
- 3 כפות גבינה לבנה
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- אורגנו / בזיליקום לפי הטעם
שלבי הכנה
- נרתיח את קוביות הבטטה והכרובית במים רותחים.
- נוציא מהמים כשהם רכים אבל לא מידי.
- נטגן בצל עם מעט שמן במחבת.
- נקציף את הביצים שיתפסו נפח ויהפכו לקצף.
- נוסיף קוטג’, גבינה לבנה, מלח, פלפל, אורגנו או בזיליקום ולערבב היטב.
- נוסיף את קוביות הבטטה, הכרובית והבצל לתערובת הביצים ונערבב.
- נשפוך לתבנית ונכניס לתנור על 200 מעלות ל-45 דקות.
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
להשאיר תגובה