פשטידה ללא קמח, אבל עשירה בירקות מלאי עסיסיות וויטמינים.
פשטידת כרובית כמעט ללא שמן, ומלאה בגבינות טובות ורזות.
פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח
זמן עבודה קצרצר ומרכיבים בריאים וזמינים
ציוד
- סיר
- מחבת
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 בטטה שלמה חתוכה לקוביות
- ½ כרובית חתוכה לפרחים קטנים
- 1 בצל
- 4 ביצים
- 3-4 כפות קוטג'
- 3 כפות גבינה לבנה
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- אורגנו או בזיליקום
שלבי הכנה
- נרתיח את קוביות הבטטה והכרובית במים רותחים.
- נוציא מהמים כשהם רכים אבל לא מידי.
- נטגן בצל עם מעט שמן במחבת.
- נקציף את הביצים שיתפסו נפח ויהפכו לקצף.
- נוסיף קוטג', גבינה לבנה, מלח, פלפל, אורגנו או בזיליקום ונערבב היטב.
- נוסיף את קוביות הבטטה, הכרובית והבצל לתערובת הביצים ונערבב.
- נשפוך לתבנית ונכניס לתנור על 200 מעלות ל-45 דקות.
מקור: Chen Shoval Aharon
להשאיר תגובה