מתכון נהדר של פשטידת ירק נטולת גלוטן ועשירה בחלבון וירקות,
קלה להכנה, עם טעמים מופלאים של קישואים, עלים רעננים וגבינות.


פשטידת ירק קלה בריאה וטעימה
רק 15 דקות וקיבלתם פשטידה בריאה וטעימה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 2 קישואים
- 6 גבעולי בצל ירוק כולל החלק הלבן
- 1 צרור שמיר
- 1 צרור פטרוזיליה
- 4 ביצים
- 1 גביע שמנת חמוצה
- ½ גביע ריקוטה פרסקה 5%.
- אבקת בצל/שום טבעית
- מלח קורט
- פלפל מעט
- 1 כוס קמח קינואה
- 1 כפית אבקת אפיה
שלבי הכנה
- נקצוץ בסלייסר קישואים, בצל ירוק, שמיר ופטרוזיליה.
- נסנן מנוזלים ונניח בצד.
- בקערה נערבב ביצים, שמנת חמוצה, ריקוטה אבקת בצל/שום, מלח ופלפל.
- נוסיף את תערובת הירקות, נערבב היטב, נוסיף קמח קינואה ואבקת אפיה.
- נעביר לתבנית מלבנית בינונית משומנת ונאפה על חום של 170 כ-35-40 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה