אם אתם אוהבים ברוקולי זה ללא ספק המתכון בשבילכם! פשטידת ברוקולי פרווה, מטריפה, שמכינים בכלום זמן ונהנים מארוחה מפנקת ומזינה במיוחד! אפשטידה מושלמת בתור מנה ראשונה או מנה עיקרית לצד סלט עשיר!
פשטידת ברוקולי פרווה
פשטידת ברוקולי מזינה וטעימה, שמכינים במהירות!
מרכיבים
- 450 גרם ברוקולי מפורק לפרחים מפורק לפרחים
- 4 ביצים L
- 4 כפות מיונז רגיל
- 5 כפות קמח תופח
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
שלבי הכנה
- מבשלים את הברוקולי במי מלח במשך 3 דקות ומקררים.
- מקציפים את הביצים ומוסיפים מיונז ואת הקמח בהדרגה.
- מוסיפים תבלינים ובוחשים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
- יוצקים 3/4 בלילה לתבנית משומנת ומקומחת.
- מסדרים את פרחי הברוקולי מעל וומפזרים את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
- אופים ב־180 מעלות במשך כחצי שעה או עד השחמה.
מקור: פשטידת ברוקולי – אוסנת הרשפת סבן
להשאיר תגובה