5 דקות, קערה אחת ויש לכם פשטידת ברוקולי מפנקת במיוחד, מרכיבים שיש לכולם בבית. מתכון מהיר ביותר לפשטידה מזינה וטעימה שתתחסל בכל ארוחה שתגישו אותה! פשטידה פרווה שניתן להכין גם חלבית ולשדרג בגבינות עשירות.

פשטידת ברוקולי ב־5 דקות הכנה
מתכון מהיר ביותר לפשטידת ברוקולי עשירה ומפנקת
מרכיבים
- 5 ביצים
- 5 כפות מיונז מומלץ מיונז דל שומן
- 1 שקית ברוקולי סנפרוסט 800 גרם
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית.
- אופים ב־180 בתבנית משומנת במשך חצי שעה או שעד שהפשטידה משחימה.

מקור: דיקלה כמיסה
אני מוסיפה גם שקית אבקת אפייה
היי שרה,
תודה רבה ששיתפת את כולנו בטיפ! 🙂
האם ניתן להשתמש במיונז טבעוני ?
היי יהודית,
כמובן, בהצלחה ושבת שלום 🙂
ממלח מלח מלח במיונז? יש מלח גם מה זה !!!
היי,
לא בטוחים שהבנו את הכוונה שלך, אבל לפי מה שמופיע במתכון, מלח מוסיפים לפי הטעם, כך שאין חובה להוסיף וגם אין המלצה על כמות מסוימת.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
יותר מדיי ביצים ומלח יותר מדיי מסוכן לא בריא
בוא נסגור 3 ביצים 2 כפות מיוז בדיאטה מיוז
מעט נוזל / גבינה כחלבי / בשר טחון כבשרי
בסדר סגור אי אפשר יותר מדיי כמויות.עושה יותר מדיי נוזלי גם שומני
הברוקולי/ כרובית קפואה להפשיר במייה לחלקים טחונים סבבה גם גזר אפונה מקופסאות פשטידת חומוס וירק עלים גם אפשר לטחון החומוס דק דק שוב חלבי גבינה
כבשר טחון בשרי.
מאד סבבוש@@@@@@@
מעט מכל מוצר קדימה
כן אפשר סבבה
היי,
אפשר כמובן לשנות את המתכון לפי העדפות אישיות.
בהצלחה 🙂