הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פשטידת במבה ותירס משגעת ב-2 דקות

מתכון פשטידה

קבלו מתכון להכנת פשטידה ממש טעימה, קלילה והכי קלה להכנה ! מתכון לפשטידת במבה ותירס בשילוב טעמים ייחודי.

המתכון פשוט להכנה ומתאים גם לאופים מתחילים. כל מה שצריך זה כמה מצרכים בסיסיים ותבנית אפייה. זמן האפייה קצר יחסית, ותוך זמן קצר תיהנו מפשטידה חמה ונימוחה שפשוט נמסה בפה.

מתכון פשטידה
צילום: נועם זיגדון
מתכון פשטידה

פשטידה ממש טעימה ב-2 דקות עבודה

הדפסה
שילוב טעמים עשיר בכלום זמן
של: נועם זיגדון

ציוד

  • תבנית קוטר 20
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 1 שקית במבה 80 גרם
  • 1 כוס גרגירי תירס
  • 3 ביצים L
  • 1 שמנת חמוצה
  • 150 גרם גבינה צהובה
  • 1 כפית מרק עוף
  • פלפל שחור
  • מלח

לשימון התבנית:

  • חמאה למריחה

לפיזור:

  • פירורי לחם

שלבי הכנה

  • חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  • גרסו את הבמבה במעבד מזון לפירורים גסים.
  • ערבבו בקערה גדולה את הביצים, השמנת החמוצה, גבינה צהובה מגוררת, מרק עוף, פלפל שחור ומלח.
  • הוסיפו את גרגירי התירס ופירורי הבמבה וערבבו היטב עד לאיחוד.
  • שפכו את התערובת לתבנית משומנת.
  • פזרו מעל פירורי לחם.
  • אפו בתנור החם במשך 30-35 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא נקי.
  • הוציאו את הפשטידה מהתנור ותנו לה להתקרר מעט לפני ההגשה.

הערות וטיפים

טיפים:
ניתן להוסיף לפשטידה ירקות נוספים, כגון ברוקולי, קישואים או גזר.
ניתן להחליף את גבינה צהובה בגבינה מוצרלה או גבינה אחרת שאוהבים.
ניתן להגיש את הפשטידה לצד סלט ירקות רענן או רוטב טעים.
מתכון פשטידה
צילום: נועם זיגדון

מקור: פש‎טידה ממש טעימה – נועם זיגדוןגם בפייסבוק!