קבלו מתכון של פשטידת בטטה טעימה שמכינים בקלי קלות במחבת, בשילוב טעמים עדינים של בטטות מתוקות עם בצל.
פשטידה קלה מאוד להכנה שבמהירות תהפוך לארוחה המועדפת עליכם במהלך השבוע.
פשטידת בטטה במחבת
פשטידה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, פשטידת בטטה אגדית שתמיד תעשה לכם את היום!
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 2 בטטות
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- ¼ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 5 ביצים L
- בצל מטוגן לא חובה
- 3 כפות שמן
שלבי הכנה
- נקלף את הבטטות ונגרד בפומפייה עבה.
- נוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-5 ביצים גדולות. אפשר גם להוסיף בצל מטוגן. ונערבב הכל היטב.
- נחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן, לשפוך את תערובת הבטטה ולשטח.
- נטגן על אש גבוהה כרבע שעה. מנענעים את המחבת וכאשר הפשטידה זזה כך נדע שהיא עשויה ולא תתפרק.
- נוריד מהאש, מניחים בצלחת שטוחה ורחבה על הפשטידה והופכים בזהירות.
- נחלק את הפשטידה בחזרה למחבת כשהצד הלא עשוי כלפי מטה.
- נטגן כעשר דקות על להבה גבוהה ועוד כרבע שעה על אש נמוכה. לא לכסות.
מקור: פשטידת בטטה – אילנה לוי
להשאיר תגובה