קבלו מתכון של פשטידת אטריות וגבינות רכה שמתחסלת בדקות או פחות!
לא משנה אם היא לארוחת ערב או צהריים, הפשטידה הזו היא בדיוק מה שאתם צריכים!
פשטידת אטריות וגבינה שמתחסלת בדקות
עשויה מאטריות רחבות ומגוון גבינות עשירות
ציוד
- 2 תבניות אינגלייש קייק
מרכיבים
- 1 חבילה חבילה אטריות רחבות 200 גרם
- 1 בצל
- 4 כפות גבינה לבנה
- 2 כפות קוטג’
- בולגרית מגורדת 100 גרם
- גרם שמנת חמוצה 100 מ”ל
- גרם עמק מגורדת 100גרם
- 2 ביצים
- 1 כף מרק פטריות מוקרם של קנור
- קורט מלח
- קורט פלפל
שלבי הכנה
- לבשל במים את האטריות.
- לטגן את הבצל ונשים בקערה.
- להוסיף לקערה את הגבינות הקוטג’ והביצים ואז את המלח, הפלפל, וכף מרק פטריות.
- לערבב הכל ונפזר מעל הכל עוד עמק מגורדת.
- לשמן את התבניות.
- לאפות במשך 40 דקות על 180 מעלות.
מקור: Natali Levi
נשמע מושלם
חוץ מאבקת מרק .. לא חבל ?
היי קובי,
ממש לא חייבים להוסיף 🙂
בהצלחה!
מתי מוסיפים את האטריות?
היי קטי,
יחד עם הגבינות וכל שאר המצרכים.
בהצלחה ושבת שלום!
חבילת איטריות היא לרוב של 400 גרם, לא 200 גרם ככתוב במתכון.
ספק בעיני אם 200 גרם איטריות מספיקות ל- 2 תבניות.
היי מרים,
בדקנו את המתכון המקורי ואכן מדובר ב-200 גרם אטריות רחבות.
בהצלחה 🙂