כלום עבודה ויש לכם פשטידת אטריות עם בשר טחון שתתחסל באותה ארוחה! מתכון קל להכנת פשטידה עשירה ומפנקת, מושלמת לארוחת צהריים ולארוחת הערב וכל המשפחה תתאהב! זה הבולונז בגרסה אסופה יותר, אפויה יותר וקראנצ’ית!
פשטידת אטריות ובשר טחון
מתכון קל לפשטידת אטריות עם בשר טחון
מרכיבים
- 600 גרם אטריות ביצים בינוניות
- 3 בצלים פרוסים
- 550 גרם בשר בקר טחון
- 6 ביצים
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
שלבי הכנה
- מבשלים אטריות במים עם מלח. מסננים ושמים בקערה. מטפטפים קצת שמן ומערבבים כדי להימנע מהאטריות להידבק.
- מטגנים בצל עד השחמה, מוסיפים את הבשר, מטגנים עד להשחמה ושכל הנוזלים נספגים ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
- מערבבים את האטריות עם תערובת הבשר וביצים.
- מעבירים לסיר עמוק עם מכסה, שמתאים לתנור וכשבתחתיתו יש מעט שמן ומטגנים כ-3 דקות כדי שיהיה קריספי.
- אופים ב־170 מעלות במשך כ־40 דקות.
- הופכים את המסה על צלחת ומחזיר לסיר. מטגנים מהצד השני כ-3 דקות עד להשחמה.
- מוציאים את המסה שוב לצלחת הגשה.
מקור: Dikla Almagor
להשאיר תגובה