קבלו מתכון קל להכנה במיוחד של פשטידת אטריות ביצים ובשר טחון יחד עם בצל מטוגן.
עוד מתכון נפלא שניתן לעשות מבשר טחון ולפנק את כל המשפחה. מנה שכולם יאהבו ויחסלו עד הפירור האחרון!
פשטידת אטריות ובשר טחון
קבלו מתכון קל להכנה במיוחד של פשטידת אטריות ביצים ובשר טחון יחד עם בצל מטוגן.
ציוד
- סיר עמוק
מרכיבים
- אטריות ביצים בינוניות 600 גרם
- 3 בצלים פרוסים
- בשר בקר טחון 550 גרם
- 6 ביצים
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
שלבי הכנה
- נבשל את האטריות במים עם מלח. לסנן ולשים בקערה, לטפטף קצת שמן ולערבב את כל החומרים שלא ידבקו.
- נטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד להשחמה ושכל הנוזלים נספגים, מלח פלפל.
- נערבב את כל התערובת של האיטריות, הבצל, והבשר יחד עם 6 ביצים.
- נחזיר לסיר עמוק עם מכסה שמתאים לתנור שבתחתיתו יש מעט שמן ולטגן כ – 3 דקות כדי שיהיה קריספי.
- נכניס לתנור 170 מעלות ל-40 דקות.
- נפוך את המסה על צלחת ולהחזיר לסיר. לטגן מהצד השני כ-3 דק עד להשחמה.
- נוציא את המסה שוב על צלחת הגשה ובתיאבון.
מקור: Dikla Almagor
להשאיר תגובה