מתכון להכנת עוגיות בוטנים משגעות וקלות בטירוף!!
כמה מצרכים, וכמה דקות, ויש לכם עוגיות טעימות לפסח .
פקעות בוטנים (טרפס)
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ½ קילו בוטנים מולבנים קלויים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 כפות קמח מצה דק
- 1 כפית שטוחה קינמון
- ½ כפית צפורן
- 2 ביצים
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- נחמם תנור מראש ל 170 מעלות.
- נטחן חצי קילו בוטנים מולבנים קלויים פעם אחת לבד.
- נטחן שוב, הפעם עם כוס סוכר.
- נוסיף: כפית אבקת אפיה 2 כפות קמח מצה דק, כפית שטוחה קינמון, וחצי כפית ציפורן, 2 ביצים ונלוש היטב.
- נניח לכמה דקות בצד.
- נשמן מעט את הידיים וניצור כדורים.
- נגלגל באבקת סוכר את הכדורים שיצרנו ושמים במנג'טים בתבנית אפייה.
- נאפה בתנור שחומם מראש על 170 בין 10-12 דקות.
מקור: דבי ממן
להשאיר תגובה