הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פסטרמה ביתית בריאה וטעימה

מתכון פסטרמה

קבלו מתכון להכנת פסטרמה ביתית בריאה וטעימה.

מתכון שמוכן בדקות ספורות, לפסטרמה טעימה במיוחד.

מתכון פסטרמה

מוכנה בדקות: פסטרמה ביתית בריאה וטעימה!

הדפסה
עסיסיות מטריפה עם רכות מפתיעה
של: שרה בן ניסן

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 4 חצאי חזה עוף
  • 1 כף פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות מלח עבה
  • 1 כפית כרכום
  • שמן זית או קנולה

שלבי הכנה

  • להכניס לקערה את חצאי החזה עוף, ומעליהם מוסיפים את הפלפל שחור, פפריקה, מלח עבה, מעט כורכום, ושמן זית או קנולה בנדיבות.
  • לעסות את הכל ולערבב יחד היטב.
  • רצוי להכניס למקרר למשך 12 שעות, ואם לא לפחות 2-3 שעות.
  • בתבנית התנור עם נייר אפייה, לסדר את החזה עוף.
  • לעטוף עוד פעם מלמעלה עם נייר אפייה כדי למנוע מגע של הנייר כסף עם העוף.
  • לעטוף עם נייר כסף, ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
  • להסיר את הנייר ולתת עוד 10 דקות של אפייה.
  • להוציא מהתנור ולפרוס לאיזה עובי שרוצים.
  • אפשר להשאיר במקרר עד לשבוע.
מתכון פסטרמה
צילום: שרה בן ניסן

מקור: פסטרמה ביתית – שרה בן ניסן