פסטה פטוצ'יני צמחונית מהמטבח האיטלקי הוא מושלם.
תוודאו שיש לכם פטריות בבית ותנסו את המתכון פסטה פטוצ'יני המעולה הזה.

פסטה פטוצ'יני צמחונית
מתכון שמתאים גם לטבעוניים וצמחוניים
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- סיר
- מחבת
מרכיבים
- 250 גרם פסטה פטוצ'יני
- 1 בצל גדול
- 250 גרם פטריות שמפניון 1 חבילה
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס מים מבישול הפסטה
- ¼ כוס רוטב טריאקי
- 1 כפית כורכום
- מלח
- פלפל שחור
שלבי הכנה
- בסיר גדול, נרתיח מים ונמליח אותם אחרי שהגיעו לרתיחה.
- נכניס את הפסטה ל כ-7 דקות בישול.
- נשמור רבע כוס ממי הבישול ונסנן את הפסטה.
- נחתוך את הבצל לטבעות דקיקות ונבשל במחבת עם שמן עד הזהבה.
- נוסיף למחבת פטריות חתוכות גס.
- נוסיף למחבת, כפית כורכום ומלח ופלפל לפי הטעם.
- נוסיף למחבת, את מי הבישול ורוטב הטריאקי ונערבב כ-5 דקות על להבה בינונית.
- נקפיץ את הפסטה עם הרוטב במחבת כ-2 דקות.

מקור: Ariella Goldman
חצי כוס שמן על 250 גרם פסטה זה המון
היי רינה,
בהחלט אפשר לשים פחות אם לא אוהבים.
בהצלחה!
יצא מעולה הילדים עפו על המנה
היי שלום,
מעולה!! נשמח לראות תמונות של הפסטה בקבוצה 🙂
מתאים להוסיף תוך כדי גם קצת גבינת פרמזן?