קבלו מתכון הכי קל להכנה לפנקייק אשל עבה ומשגע עם רכות ואווריריות מטריפה.
פנקייק בטעמי אשל עשירים ומרקם חלומי התורם לביס המושלם.
פנקייק אשל רך ואוורירי בטעם מושלם
בהכנה קלה ומהירה
ציוד
- מחבת
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 400 מ"ל אשל 2 גביעים
- 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל עם אבקת אפייה
- 4 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 20 גרם
- 2 ביצים
- ¼ כפית אבקת סודה לשתייה
שלבי הכנה
- בקערה שמים את כל המרכיבים יחד ומערבבים היטב לאיחוד. העיסה יוצאת ממש סמיכה ולא נוזלית.
- במחבת שמים מעט שמן ומחממים על אש נמוכה.
- למזוג מהבלילה במחבת או בתבניות לפנקייק ומטגנים בערך דקה וחצי כל צד עם מכסה סגור על אש נמוכה.
הערות וטיפים
להגיש עם דבש, שוקולד, שמנת ומייפל, ואפילו כדורי גלידה אם אוהבים.
מקור: פנקייק אשל רל – יליזבטה מיכאלוב
להשאיר תגובה