הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פיתות ללא גלוטן טעימות בטירוף

מתכון פיתות

מתכון להכנת פיתות ללא גלוטן רכות ואווריריות.

פיתות שמתאימות גם לפסח בהכנה סופר קלה ופשוטה.

מתכון פיתות

פיתות ללא גלוטן טעימות בטירוף

הדפסה
מרקם מעולה בהכנה קלה
של: אביב ומור אנקרי

ציוד

  • סיר פיתות / מחבת

מרכיבים

  • 1 שקית מולינו ירוק כשר לפסח ½ קילו
  • 1 קוביה שמרים של שמרית כשר לפסח
  • ½1 כפות סוכר
  • כוס שמן זית
  • ½ כף מלח
  • מים 550 מ”ל – לא חמים

שלבי הכנה

  • בצלחת לשים את הקובית שמרים עם 3 כפות מים וכפית סוכר, לערבב ולהוסיף לקמח.
  • נערבב ונוסיף את הסוכר ואת השמן.
  • נערבב ונוסיף את כל יתר המים.
  • נעבד במיקסר או ביד כשמתחיל להיות בצקי ודביק נוסיף מלח ונעבד עוד חצי דקה – הבצק צריך להיות דביק.
  • נשמן קערה ועם יד משומנת נוריד את הבצק ונעבד לכדור יפה ונתפיח חצי שעה.
  • נוריד למשטח מקומח, נוציא את כל האוויר ונחלק ל 8 כדורים.
  • נרדד לפיתות וניתן להם לנוח רבע שעה.
  • נכניס לסיר פיתות או תנור שחומם מראש על 230 מעלות (בתנור בערך 7 דקות).
מתכון פיתות
צילום: אביב ומור אנקרי

מקור: פיתות ללא גלוטן אביב ומור אנקרי