פיתות חלביות משגעות, עשירות בירק, שאתם חייבים להכין ולהפתיע את המשפחה ואת האורחים כבר עכשיו ובחג שבועות! מתכון קל לפיתות ממכרות, שמכינים בכלום זמן במחבת, מושלמות להגשה בכל ארוחה חלבית וישדרגו כל ארוחה!
פיתות חלביות שלא תפסיקו להכין
מתכון קל לפיתות חלביות ממכרות במיוחד
מרכיבים
- 4 כוסות קמח
- 1 כף שמרים
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
- ¾ כוס מים חמימים
- 1 שמנת חמוצה
- 2 חופן ירק קצוץ – פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, עלי סלרי, עלים של בצל ירוק
- 1 כפית בזיליקום
שלבי הכנה
- לשים את כל הרכיבים עד קבלת בצק אחיד.
- שמים את הבצק למנוחה של 50 דקות בערך, ואז קורצים 15 כדורים.
- מחממים מחבת במעט שמן על להבה בינונית עד קטנה. פותחים כל כדור בעזרת כרית כף היד.
- מטגנים עד להשחמה. (על המחבת להיות חמה מאוד כשמניחים את הפיתה, אך במהלך הטיגון לא לעשות זאת על להבה גבוהה בכדי שלא תשרף).
- מטגנים בערך 2 דקות כל צד.
מקור: פיתות חלביות -Yafa Vakes-berko
להשאיר תגובה