פיתות במחבת הן אחת ההמצאות הגאוניות שיש וייש לנו מתכון שיפיל אתכם מרגליים! מתכון קל לפיתות מטריפות, שמפסיקים לאכול רק כשבאמת לא נשאר מקום, ומכינים מ־2 רכיבים שיש לכולנו בבית. מתכון קל לפיתות הכי טעימות שיש!
פיתות במחבת מ־2 רכיבים
פיתות במחבת רכות, ממכרות וטעימות!
מרכיבים
- 2.5 כוסות קמח
- 4 תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
שלבי הכנה
- מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במים עד ריכוךנסנן ומעבירים לקערה.
- מוסיפיםכוס וחצי קמח ונתחיל לערבב כשעדיין התפוח אדמה חם עם כף עץ תוך כדי מעיכה של התפוח האדמה עד להטמעה.
- מוסיפים חצי כוס קמח נוספת ונלוש לבצק חלק.
- מורחים מעל מעט שמן לכסות ולתת לנוח שעה.
- מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית גבוהה עם טיפ-טיפה שמן.
- בקערה קטנה מוסיפים חצי כוס קמח.
- על משטח יבש בעזרת ידיים מקומחות קורצים מהבצק גודל של שזיף גדול לטבול בקמח משני הצדדים לרדד לעובי של – 2 מ"מ.
- מעבירים למחבת ומטגנים כל צד מספר דקות.
- מוציאים לצלחת עם מגבת ומכסים אותן בזמן ההכנה.
- אתם תיראו הם יתנפחו כמו בלון וירדו.
להשאיר תגובה