מתכון מעולה להכנת פיצה במחבת בקלות ללא התפחה.
בצק יוצא מושלם, במרקם גבינתי רק 3 דקות במחבת ותקבלו ארוחה חלומית.
פיצה במחבת
פיצה מטריפה ב-3 דקות הכנה
ציוד
- מחבת
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
מרכיבים
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 יוגורט דנונה 200 מ"ל
- קורט מלח
לרוטב:
- 3 כפות רסק עגבניות
- 3 כפות מים
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח
שלבי הכנה
- ללוש את כל החומרים לבצק במעבד מזון. (אפשר גם ללוש בלישה ידנית) עד שמקבלים בצק חלק.
- להשתמש בכל תכולת הבצק לפיצה גדולה , או ל-2 פיצות בינוניות.
- לחמם מחבת ומרדדים בגודל הרצוי.
- להניח במחבת ומכסים ל-3 דקות.
- להפוך ואז שמים את הרוטב.
- לפזר גם איזה תוספות שאוהבים עם גבינה צהובה.
- להוסיף עגבניות שרי חצויות, מסביב מוסיפים גבינה צהובה מגורדת,
- לפזר פטריות טריות וזיתים ירוקים חצויים, ומפזרים מסביב מעט שומשום ומעט אורגנו.
- לכסות את המחבת עד שהגבינה נמסה.
מקור: אורה ארגוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בעמוד שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב
להשאיר תגובה