מתכון של פיצה ביתית מושלמת עם בצק פריך מבחוץ עם קראסט שחום ומשגע, ורך בטירוף מבפנים.
פיצה מושלמת שמגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומרשימה את כולם בטעמים של הגבינה שכולנו אוהבים.
פיצה ביתית בטעם אגדי
קבלו מתכון של פיצה ביתית מושלמת עם בצק פריך מבחוץ עם קראסט שחום ומשגע.
ציוד
- כוס מדידה של 250 מ”ל
מרכיבים
לבצק:
- 500 גרם קמח לבן מנופה
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כפית סוכר
- 4 כפות שמן זית
- ¼1 כוסות מים פושרים
- 1 כפית מלח
לרוטב :
- 2 עגבניות מגורדות
- 2 שיני שום
- 2 קופסאות רסק 250 גרם
- 1 סוכר
- 1 כפית תבלין לפיצה למי שאין אפשר אורגנו או בזיליקום
- מלח קורט
- 3-4 כפות שמן זית
לפיזור מעל:
- גבינה צהובה מגורדת
- תוספות מה שאוהבים
שלבי הכנה
- נערבב את כל המצרכים לבצק במעבד מזון ולבסוף נוסיף את המלח. נתפיח כ-40 דקות.
- נכין את הרוטב על ידי בישול כל המרכיבים על אש נמוכה למשך 5 דקות. נבדוק טעמים ונתקן תיבול.
- נשטח את הבצק בצורת פיצה ונמרח מעל רוטב ומפזרים גבינה צהובה מגורדת ואיזה תוספות שאוהבים.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות עד להזהבה.
מקור: פיצה ביתית – נעמי שושן
מה המיוחד במתכון הזה, מה כאן שונה ומשגע?
היי בנימין,
תודה על התגובה שלך 🙂
אין כאן משהו שונה, אבל בהחלט משגע! הקראסט מעולה, ממליצים בחום לנסות 🙂