פוטטוס עם ציפוי קריספי בהכנה מהירה במיוחד! התוספת הכי ממכרת שיש עכשיו אצלכם על שולחן הארוחה, ממכרת מתמיד בציפוי שגורם לחיוך בכל ביס ובהכנה מהירה שתפתיע אתכם! התוספת הכי טעימה שיש ומושלמת גם בתור נשנוש!
פוטטוס עם ציפוי קריספי ממכר
מתכון קל לפווטטס הכי ממכרים שיש
מרכיבים
- 5-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים
- 1 כף גדושה מיונז
- 1 כף קטשופ
- 1 כפית שום גבישי
- 3 כפות קורנפלור
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית פלפל שחור
- ½1 כפיות מלח
- 1 כפית צ’ילי גרוס לא חובה
- ¼ כוס שמן זית
שלבי הכנה
- יש לרכך את תפוחי האדמה ועל מנת לקצר את תהליך האפייה ובכך להעצים את הקריספיות מבלי שהפטטטוס ישרפו, יש מספר אופציות כמפורט להלן: אפשר מיקרו בערך 7 דקות – בתוך שקית קוקי, בתוך קערה עם חורים (של אורז), בתוך קערה עם מים, ללא בריאים בתוך שקית סופר מחוררת מעט, או לבשל בסיר מים על הגז בערך 20 דקות עד שמתחיל להתרכך.
- מערבבים בקערית קטנה יחד את כל החומרים הנותרים, עד שמקבלים משחה חלקה.
- כאשר הפוטטוס רכים למחצה, נשפוך עליהם את המשחה בתוך השקית, ונערבב היטב את השקית עד שכל הפוטטוס מצופים היטב.
- מעבירים לתבנית, ברווחים שווים על מנת שכולם יקבלו השחמה מכל הכיוונים, ונכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות למשך 20 דקות בערך, או עד שהם מספיק שחומים לטעמכם.
מקור: פוטטוס קריספיים – סתיו סעדון
להשאיר תגובה