הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

פאי שוקולד פרווה (ללא גלוטן)

מתכון פאי שוקולד

מחפשים קינוח טעים ומרשים שגם מתאים לטבעונים ולנמנעים מגלוטן? פאי שוקולד פרווה (ללא גלוטן) הוא הפתרון המושלם!

קבלו מתכון להכנת פאי שוקולד פרווה במתכון ללא גלוטן , שמכינים מבסיס בצק נוח ופריך עם מלית שוקולד עשירה ומלאת שמחה!

מתכון פאי שוקולד
צילום: שמחה אלגלי
מתכון פאי שוקולד

מתכון פאי שוקולד פרווה נדיר (ללא גלוטן)

הדפסה
בצק מעולה המקבל פריכות עדינה
של: שמחה אלגלי

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • תבנית פאי

מרכיבים

  • 1 חבילת מחמאה 200 גרם
  • ½ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות קמח תמי ללא גלוטן או קמח רגיל

למלית:

  • 200 גרם שוקולד 2 חפיסות
  • ½ כוס קצפת צמחית / שמנת מתוקה
  • 25 גרם מחמאה
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר

שלבי הכנה

  • במיקסר נלוש את כל המרכיבים לבצק יחד עד לאחידות.
  • להעביר לתבנית ואופים את הבצק מעט על 180 מעלות, עד שהוא מתייצב ולהזהבה קלה.
  • להוציא מהתנור ושופכים את המלית מעל.

להכנת המלית:

  • במיקרוגל ממיסים את השוקולד, קצפת צמחית, וחמאה ומערבבים עד שמתקרר קצת.
  • לאחר מכן להוסיף את 2 חלמונים ומערבבים.
  • להקציף 3 חלבונים ומוסיפים חצי כוס סוכר, ואז מוסיפים ומערבבים בצורת עטיפה עם השוקולד.
  • לשפוך על הבצק שבתנור.
  • להכניס חזרה לאפייה למשך 20 דקות בערך.
  • אפשר להמיר למלית חלבית.
מתכון פאי שוקולד
צילום: שמחה אלגלי

מקור: פאי שוקולד – שמחה אלגלי