מחפשים קינוח טעים ומרשים שגם מתאים לטבעונים ולנמנעים מגלוטן? פאי שוקולד פרווה (ללא גלוטן) הוא הפתרון המושלם!
קבלו מתכון להכנת פאי שוקולד פרווה במתכון ללא גלוטן , שמכינים מבסיס בצק נוח ופריך עם מלית שוקולד עשירה ומלאת שמחה!
מתכון פאי שוקולד פרווה נדיר (ללא גלוטן)
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית פאי
מרכיבים
- 1 חבילת מחמאה 200 גרם
- ½ כוס סוכר
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח תמי ללא גלוטן או קמח רגיל
למלית:
- 200 גרם שוקולד 2 חפיסות
- ½ כוס קצפת צמחית / שמנת מתוקה
- 25 גרם מחמאה
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר
שלבי הכנה
- במיקסר נלוש את כל המרכיבים לבצק יחד עד לאחידות.
- להעביר לתבנית ואופים את הבצק מעט על 180 מעלות, עד שהוא מתייצב ולהזהבה קלה.
- להוציא מהתנור ושופכים את המלית מעל.
להכנת המלית:
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד, קצפת צמחית, וחמאה ומערבבים עד שמתקרר קצת.
- לאחר מכן להוסיף את 2 חלמונים ומערבבים.
- להקציף 3 חלבונים ומוסיפים חצי כוס סוכר, ואז מוסיפים ומערבבים בצורת עטיפה עם השוקולד.
- לשפוך על הבצק שבתנור.
- להכניס חזרה לאפייה למשך 20 דקות בערך.
- אפשר להמיר למלית חלבית.
מקור: פאי שוקולד – שמחה אלגלי
להשאיר תגובה