פאי אגוזים משגע ומרשים, שכיף להגיש באירוח או סתם להתפנק כשמתחשק, ולא תאמינו כמה קל להכין! מתכון פשוט לפאי מיוחד שתמיד יוצא מוצלח ותמיד גורף מחמאות! שילוב טעמים מפנק במיוחד של אגוזים ומייפל וכל ביס הוא חגיגה של ממש!
פאי אגוזים מרשים במיוחד
מרכיבים
לפאי:
- 100 גרם מחמאה רכה
- 2 כוסות קמח
- ½ כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
להוספה מעל:
- 150 גרם אגוזים או פקאנים
- סירופ מייפל לאחר אפיה,כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים לפאי יחד עד קבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית.
- מסדרים מעל אגוזים ואופי ב־150 מעלות.
- מוזגים מייפל בנדיבות ומזיזים מצד לצד התבנית שיגיע לכל חלקי העוגה.
- מומלץ להקפיא.
מקור: פאי אגוזים – ציפורה דרור
להשאיר תגובה