מתכון להכנת עוף מטוגן בסגנון הסלבק .
מניפת עוף מטוגן, קריספי ומשגע. שחובה להכין!
עוף מטוגן בסגנון הסלבק
מניפות שניצל ממכרות במיוחד
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 5 חזה עוף בגודל בינוני
- 2 כוסות קמח לסנן
- 3 ביצים לטרוף
- 2 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
שלבי הכנה
- בסיר טיגון, נחמם את השמן ל 160 מעלות.
- נחתוך כל חזה עוף, קווים לאורך החזה במרחק 1/2 ס”מ אחד מהשני.
- נטבול את החזה בקמח, ואז נטבול בביצה, ואז בפירורי הלחם.
- לקחת כל חתיכה במלקחיים ולטבול בשמן, לא לשחרר את המלקחיים.
- לטגן קצת ממשיכים להחזיק את החתיכה עם המלקחיים ומטגנים קצת עד ששומרת על הצורה, ואז אפשר לשחרר ומטגנים למשך כ 4 דקות עד שמקבלת צבע חום ויפה. בדיוק כמו שניצל.
- מגישים חם עם סלט בצד.
מקור: Twisted
להשאיר תגובה