קבלו מתכון להכנת עוף עסיסי ורך להפליא. עוף שמבשלים ברוטב טריאקי מעולה המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.
המנה הזו משלבת טעמים מתוקים-מלוחים נהדרים, והיא קלה להכנה גם למתחילים.
עוף ברוטב טריאקי קל להכנה
עסיסיות ורכות מופלאה
ציוד
- סיר
מרכיבים
- 8 שוקיים או 4 כרעיים חצויים
- 3 כפות שמן
- 12 תפוחי אדמה קטנים
- 4 שיני שום פרוס
- ½ כוס רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- 1 כוס מים או ציר מרק
- פלפל שחור
- מלח
- בצל ירוק קצוץ להגשה
שלבי הכנה
- את התפוחי אדמה להכניס לשקית קוקי ומבשלים במיקרוגל 4 דקות על חום גבוה.
- להשחים את העוף בסיר עם שמן עד להשחמה יפה משני הצדדים.
- להוסיף את השום והתפוחי אדמה ויתר החומרים.
- להביא לרתיחה, נכסה ונבשל על אש נמוכה להבה בינונית למשך 45 דקות בערך.
- לפני ההגשה נפזר בצל ירוק קצוץ.
מקור: עוף ברוטב טריאקי – נועם זגדון
להשאיר תגובה