קבלו מתכון של עוף עסיסי ורך להפליא שמבשלים ברוטב טריאקי מעולה המקפיץ את הטעם לרמה הבאה ושומר על מרקם חלומי.
מכינים את התבשיל המשגע זה בכלום זמן ועבודה, ונהנים ממנה מפנקת המרשימה את כל מי שטועם ומשאירה אותם מכורים!
עוף ברוטב טריאקי ב- 5 דקות עבוד
ציוד
- סיר בינוני
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 8 שוקיים או 4 כרעיים חצויים
- 3 כפות שמן
- 12 תפוחי אדמה קטנים
- 4 שיני שום פרוס
- ½ כוס רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- 1 כוס מים או ציר מרק
- פלפל שחור
- מלח
- בצל ירוק קצוץ להגשה
שלבי הכנה
- את התפוחי אדמה להכניס לשקית קוקי ומבשלים במיקרוגל 4 דקות על חום גבוה.
- להשחים את העוף בסיר עם שמן עד להשחמה יפה משני הצדדים.
- להוסיף את השום והתפוחי אדמה ויתר החומרים. נביא לרתיחה, נכסה ונבשל על אש נמוכה להבה בינונית למשך 45 דקות בערך.
- לפני ההגשה לפזר בצל ירוק קצוץ.
מקור: עוף ברוטב טריאקי – נועם זגדון
להשאיר תגובה