הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוף בגריל רך כמו חמאה, עסיסי כמו בשר!

מתכון עוף בגריל

יש יותר מתאים לארוחת צהריים – ותכלס לכל ארוחה – מאשר עוף בגריל רך ועסיסי מטריף בטעם ושחום ושזוף כמו שצריך?

אז קבלו מתכון שיעיף אתכם בקלות ההכנה שלו ובטעמים המופלאים שהוא יספק לכם.

מתכון עוף בגריל
צילום: איטל איטלי
מתכון עוף בגריל

עוף בגריל קל וטעים (רך כמו חמאה, עסיסי כמו בשר)

הדפסה
עוף בתנור שיעיף אתכם בהכנה קלה ובטעם מופלא.
של: איטל איטלי

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 8 ירכי עוף
  • ½ כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית צ’ילי גרוס
  • 1 כפית תבלין עוף
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף טריאקי
  • 1 כף מיונז
  • שומשום

שלבי הכנה

  • נפשיר או קונים טרי 8 ירכיים של עוף.
  • נניח בתבנית עם נייר אפייה ואפשר לעטוף אותה בנייר כסף כדי שלא תתלכלך.
  • בקערה נערבב שמן, מלח, פפריקה, צ’ילי גרוס, תבלין עוף, סילאן, טריאקי ומיונז, ומעסים היטב כל ירך.
  • נפזר מעל שומשום ומניחים חזרה כל ירך לתבנית ומכסים בעוד נייר אפייה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 200 בערך 35 דקות.
  • נוריד את כיסוי נייר האפייה ואופים עוד 15 דקות על טורבו עד להשחמה.
מתכון עוף בגריל
צילום: איטל איטלי

מקור: עוף בגריל – איטל איטלי