מוזמנים להפתיע את כל המשפחה עם עוגת התפוחים הכי חגיגית בטעמים שלא שוכחים עד סוף היום!
אז קבלו מתכון של עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה במרקמה הרך, עסיסי וחלומי, שמשלבת טעמים של תפוחים מקורמלים עם המון אגוזים וצימוקים.
עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 תפוחים חתוכים לקוביות
- 2 כפות סוכר חום
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼ כוס צימוקים
- 4 ביצים
- 1 כף קינמון
- אגוזים קצוצים לפיזור מעל
שלבי הכנה
- נחתוך את התפוחים לקוביות ואז נוסיף 2 כפות סוכר חום ומערבבים.
- נוסיף לאותה קערה ¾ כוס סוכר עם כוס שמן, הקמח התופח ורבע כוס צימוקים.
- נטרוף 4 ביצים בקערה ונמזוג מעל התפוחים ואז מוסיפים כף קינמון.
- משמנים תבנית ושופכים לתוכה את התערובת
- נשמן מעל אגוזים קצוצים ונכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
מקור: עוגת תפוחים – מירב דהן
להשאיר תגובה