עוגת תפוחים היא חובה אצלנו בחג או שבת כולם מחכים לעוגה הזו ותמיד שואלים אותי מראש כדי לוודא שאני מכינה אותה.
מתכון של עוגת תפוחים מהירה, טעימה ומפנקת בכל ביס! לא דורשת הרבה מאמץ, וגורפת הרבה מחמאות!
עוגת תפוחים קלה ומהירה
מתכון של עוגת תפוחים קלה ומהירה להכנה, טעימה ומפנקת שחובה להגיש תמיד לצד הקפה!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 6 תפוחים אדומים
- 2 כוסות קמח אני עשיתי קמח כוסמין אפשר כל קמח
- 1 כוס אינסטנט פודינג וניל
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ¼ כפית קינמון
- 2 כוסות סוכר חום דמררה אפשר גם רגיל
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 צרור של אגוזי מלך שבורים
- 1 כוס שמן
- 6 ביצים קטנות או 4 גדולות
שלבי הכנה
- לקלוף ונחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
- להשים בקערה את התפוחים נוסיף את הסוכר ונערבב היטב.
- להוסיף את הסוכר ווניל, קינמון, קמח, פודינג, אגוזי מלך, שמן, והביצים – ונערבב היטב.
- לא צריך מיקסר אפשר גם לערבב ידני היטב.
- לשפוך את תערובת העוגה לתבנית ונפזר עוד אגוזי מלך שבורים.
- להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך כמעט שעה.
- אחרי אפייה נקרר ונפזר אבקת סוכר.
מקור: איטל איטלי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח של איטל וגם בטיקטוק
להשאיר תגובה