מתכון של עוגת תפוחים קלה להכנה שחובה להכין לחג! אין עוגה מפנקת מזו להגיש לצד הקפה בכל זמן נתון!
עוגה מרשימה למראה ומפנקת בכל ביס! אינה דורשת הרבה עבודה, אבל גורפת הרבה מחמאות!
עוגת תפוחים קלה ומהירה
מרכיבים
- 6 תפוחים אדומים
- 2 כוסות קמח אני עשיתי קמח כוסמין אפשר כל קמח
- 1 כוס אינסטנט פודינג וניל
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ¼ כפית קינמון
- 2 כוסות סוכר חום דמררה אפשר גם רגיל
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 חופן של אגוזי מלך שבורים
- 1 כוס שמן
- 6 ביצים קטנות / 4 גדולות
שלבי הכנה
- מקלפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
- שמים בקערה את התפוחים מוסיפים את הסוכר ונערבב היטב.
- מוסיפים את הסוכר ווניל, קינמון, קמח, פודינג, אגוזי מלך, שמן, והביצים – ומערבבים היטב.
- לא חייב מיקסר אפשר גם לערבב ידני היטב.
- שופכים את תערובת העוגה לתבנית ומפזרים עוד אגוזי מלך שבורים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך כמעט שעה.
- לאחר האפייה נקרר ונפזר אבקת סוכר.
מקור: איטל איטלי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח של איטל וגם בטיקטוק
להשאיר תגובה