מוזמנים להפתיע את כל המשפחה עם עוגת התפוחים הכי חגיגית עם טעמים שלא שוכחים עד סוף היום!
קבלו מתכון של עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה במרקמה הרך, שמשלבת טעמים של תפוחים מקורמלים עם אגוזים וצימוקים.
עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 תפוחים חתוכים לקוביות
- 2 כפות סוכר חום
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼ כוס צימוקים
- 4 ביצים
- 1 כף קינמון
- אגוזים קצוצים לפיזור מעל
שלבי הכנה
- נחתוך את התפוחים לקוביות ואז מוסיפים 2 כפות סוכר חום ומערבבים.
- נוסיף לאותה קערה ¾ כוס סוכר עם כוס שמן, הקמח התופח ורבע כוס צימוקים.
- נטרוף 4 ביצים בקערה ושופכים מעל התפוחים ואז מוסיפים כף קינמון.
- נשמן תבנית ושופכים לתוכה את התערובת.
- נפזר מעל אגוזים קצוצים ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
מקור: עוגת תפוחים – מירב דהן
להשאיר תגובה