עוגת תפוחים עשירה באגוזים ובצימוקים במיוחד לט”ו בשבט! אין כמו עוגות עשירות בפרי, הן גם טעימות וגם מזינות. והפעם מתכון של עוגת תפוחים שהכי קל להכין וגם ומהיר ותקבלו עוגה טעימה, מרשימה ומפנקת שבטח תכינו שוב ושוב גם לאחר ט”ו בשבט!
עוגת תפוחים לט”ו בשבט
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 תפוחים חתוכים לקוביות
- 2 כפות סוכר חום
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼ כוס צימוקים
- 4 ביצים
- 1 כף קינמון
- אגוזים קצוצים לפיזור מעל
שלבי הכנה
- מערבבים תפוחים עם 2 כפות סוכר חום.
- מוסיפים ¾ כוס סוכר, שמן, קמח תופח וצימוקים.
- טורפים 4 ביצים בקערה נפרדת, שופכים מעל התפוחים ומוסיפים קינמון.
- משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
- מפזרים אגוזים קצוצים מעל ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך 40 דקות.
מקור: עוגת תפוחים – מירב דהן
להשאיר תגובה